Privacy

Ease Travelclinic & Health Support Logo

 
Verwerking persoonsgegevens:
  • Door middel van ondertekening van dit formulier verleen je toestemming aan Ease Travel Clinic & Health Support BV tot het gebruik van jouw persoonsgegevens in het kader van onze dienstverlening. Wij verzamelen en verwerken je persoonsgegevens om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en je indien nodig van een of meer vaccinaties of van tabletten te voorzien en je in kennis te stellen van het verlopen van de beschermingsperiode van de betreffende vaccinatie(s).
  • Wij zullen passende technische en organisatorische maatregelen treffen voor de bescherming van je persoonsgegevens, en deze niet gebruiken voor andere doeleinden dan hierboven beschreven, tenzij dit noodzakelijk is in jouw belang of om een wettelijke verplichting na te komen..
  • Wij zullen je persoonsgegevens niet verstrekken aan derde partijen, anders dan aan dienstverleners in het kader van de uitvoering van onze werkzaamheden, of met jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Indien wij voor de verwerking van je persoonsgegevens gebruik maken van de diensten van derden, zullen wij een verwerkersovereenkomst aangaan met deze derde partij ingevolge de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
  • Je persoonsgegevens zullen door ons niet langer worden bewaard dan gedurende de door de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WBGO) wettelijk voorgeschreven termijn van 15 jaar, tenzij met jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
  • Indien je vragen hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, of dat je op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toegekende rechten wenst uit te oefenen, waaronder tenminste begrepen maar niet beperkt tot het recht op rectificatie en overdracht van gegevens, kun je contact opnemen via ease@mumc.nl
  • Wij zijn tevens verplicht om je te wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ease is powered by:

MUMC Logo

GGD Zuid Logo

Afspraak maken?
Bel Ease!
088-0049149
Ma t/m Vr 08:00 - 17:00 uur

OVER EASE

Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in reizigersadvisering, reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties. Onze reizigersverpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van jouw bestemming, gezondheid en reisplannen. Je kunt terecht bij één van onze vijf vestigingen in Limburg. Ease is powered by GGD Zuid-Limburg.

OOK INTERESSANT

Bedrijfsvaccinaties
Vacatures
Privacy statement
Cookie Policy
Disclaimer


POSTADRES

Ease Travelclinic & Health Support Maastricht
Postbus 5800, 6202 AZ Maastricht

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK