Afspraak maken

Ease Travelclinic & Health Support Logo

 

Maak tijdig een afspraak, bij voorkeur vijf tot zes weken voor uw vertrek. Sommige vaccinaties hebben tijd nodig voordat ze werkzaam zijn.

Ook als u last-minute geboekt heeft is het niet te laat om een afspraak te maken. Veel vaccinaties hebben ook wanneer ze kort voor de reis gegeven zijn een beschermende werking.

Hoe maak ik een afspraak?

Telefonisch
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons afsprakencentrum, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088-0049149.
Vanuit het buitenland kunt u bellen met +31 43-3872527.

Online
Online zelf uw afspraak maken in een Ease vestiging kan door middel van de afspraakplanner rechts. De afspraak is definitief als u een bevestigingsmail heeft gehad. Afspraken maken voor het reizigersspreekuur in de avond en de zaterdagochtend kan uitsluitend telefonisch. Hiervoor kunt u bellen met ons afsprakencentrum.

Gezondheidsverklaring
Voordat u vaccinaties laat zetten, moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen. Dit kunt u ter plekke doen, maar bij voorkeur doet u dit vooraf thuis. Het enige wat u hoeft te doen, is het formulier hieronder downloaden en invullen. Vergeet niet om het formulier te ondertekenen en mee te nemen!

Download intakeformulier

Maak een afspraak online

U kunt hieronder de afsprakenwizard gebruiken om een afspraak te maken. U dient te wizard helemaal af te ronden voordat de afspraak definitief is. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail van de afspraak. Als u deze niet ontvangt is de afspraak niet gemaakt. Check wel even uw spam-filter voordat u het opnieuw probeert.

OVER EASE

Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in reizigersadvisering, reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties. Onze reizigersverpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van jouw bestemming, gezondheid en reisplannen. Je kunt terecht bij één van onze vijf vestigingen in Limburg. Ease is powered by GGD Zuid-Limburg.

OOK INTERESSANT

Bedrijfsvaccinaties
Vacatures
Privacy statement

 

POSTADRES

Ease Travelclinic & Health Support Maastricht
Postbus 5800, 6202 AZ Maastricht